слајд позадина

растеме

Прочитај повеќе

Реал зеленчук

ГМО слободни органски производи
за здрав начин на живот и исхрана
со испорака крос-кантри.

слајд позадина
пакување на
Овошје и зеленчук

Прочитај повеќе

Употребата на соодветно конструирани садови
за транспорт и продажба на зеленчук
може значително да ги намалат нивните загуби и
ја задржат својата свежина и сочност квалитет за подолг период.

слајд позадина

Ние сме
проширување
нашите Бренд

Прочитај повеќе

слајд позадина

нашите цени

и политика на плаќање

Прочитај повеќе

Најдобар квалитет ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ

Сад вести и новости